הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג דגים מנוקים כגון פרידה, אמנון וכו'
6 כפיות אבקת קרי אדום
1 כף אבקת כורכום
2 כפות עיסת תמר הינדי
מלח
אופן ההכנה
1.מכינים משחה חלקה בכלי מאבקת הקרי האדום, אבקת הכורכום, ועיסת התמר הינדי, מלח ומעט מים.
2. מורחים את המשחה על כל חתיכות הדג ומשאירים במרינדה במשך 15 עד 20 דקות.
3. במחבת או בווק מחממים היטב 2 עד 3 כפות של שמן. כאשר השמן חם חם מוסיפים 4-5
חתיכות דג ומטגנים את הדגים משני הצדדים עד להזהבה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון