הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה דובדבנים טריים
50 קיסמים
ברנדי
שוקולד צ'יפס או 200 ג"ר שוקולד מריר 65%
אופן ההכנה
1.יש לשטוף את הדובדבנים. אין להסיר גבעולים.
2.בזהירות פרוסת חריצים רדודים כמה דובדבן לתוך כל אחד.
3.מעבירים את הדובדבנים בקערה ומכסים ברנדי. משרים לפחות ארבע שעות, רצוי למשך הלילה.
4.מעבירים את הדובדבנים לנייר סופג ומייבשים ותוקעים בראשו קיסם
5.מניחים את ה שוקולד צ'יפס או שוקולד שבור בקערה מתאימה למיקרו.
מפעילים את המיקרוגל ב 15 מרווחי השני כוח 50%,ומערבבים בין לבין, עד שנמס.
6.מרפדים תבנית אפייה עם נייר קלף.
7.בזהירות טובלים כל דובדבן, על ידי הקיסם, לתוך השוקולד. ונותנים לו לטפטף את השוקולד העודף ומעבירים לגיליון אפייה. חוזרים עם כל דובדבנים, ומוודאים שהם לא נוגעים האחד בשני
מקררים את הדובדבנים עד שהשוקולד מתקשה. הסר את הדובדבנים מתוך גיליון האפייה לקערה או צלחת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון