חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דונאטס אפוי "דאייט" ללא טיגון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דונאטס אפויים מדהימים "דאייט"
דונאטס אפוי "דאייט" ללא טיגון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דונאטס אפויים מדהימים "דאייט"
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף גדושה מאד שמרים יבשים (15 גרם)
שליש כוס מים חמימים
כוס וחצי חלב
שליש כוס מרגרינה
רבע כוס סוכר
2 כפיות מלח
2 כפיות אגוז מוסקט טחון
2 ביצים גדולות טרופות
ארבע וחצי כוסות קמח
לציפוי
חצי כוס חמאה מומסת
1 כוס סוכר מעורב בכפית אחת של קינמון
אופן ההכנה
1.מכניסים את המים החמימים לקערה, ומפזרים מעליהם את השמרים ומניחים להם
עד אשר הם נמסים, מערבבים היטב ונותנים להם לתסוס מעט
2.בסיר קטן ממיסים את החלב והמרגרינה, מורידים מהאש ומקררים מעט
3.שופכים את השמרים שתססו לקערה גדולה, מוסיפים אליהם את תערובת החמאה
והחלב החמימים (שלא יהיה חם מדי, השמרים 'ימותו'!)
4.מוסיפים פנימה את הביצים,רבע כוס סוכר, מלח, אגוז מוסקט ו - 2 כוסות קמח
מערבבים היטב לבלילה חלקה מוסיפים את יתרת הקמח, ומערבבים עד שהבצק
לגמרי חלק ואחיד מכסים את הקערה ושולחים למקרר למשך שעה
5.מקמחים משטח עבודה בהרבה קמח הבצק רך מאד וקצת דביק, וזקוק להרבה
קימוח כדי להפתח לעלה כמו שאנו רוצים מרדדים אותו לעלה בעובי של אצבע
6.בעזרת חותכן של דונאטס, או בעזרת כוס + מכסה של בקבוק שתיה, קורצים
מהבצק חישוקים
7.מרפדים מגשים גדולים בנייר אפיה ומשמנים אותו קלות מסדרים את הדונאטס
במגש, משאירים מרווחים בין עוגיה אחת למשנה נותנים לתפוח במשך 20 דקות
בתבנית לא מכוסה
8.מחממים תנור ל - 220 מעלות אופים את הדונאטס כעשר דקות או טיפה יותר, רק
עד שהם מזהיבים
לציפוי
ממיסים את החמאה ומכינים מברשת קטנה להברשת פני הדונאטס
מפזרים את הסוכר והקינמון על צלחת גדולה
מברישים כל דונאט שיוצא מהתנור בחמאה ממומסת וטובלים את הצד המרוח בתערובת הסוכר והקינמון
מסדרים בצלחת הגשה יפה כשהחלק הלא מרוח הוא למטה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: חמדה
שתף את המתכון