חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דונאטס ללא שמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דונאטס ללא שמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סוכר
50 גרם מרגרינה
2 ביצים
½4 כוסות קמח תופח
1 כפית אבקת סודה לשתיה
קורט מלח
קורט אגוז מוסקט
1 כוס חלב
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מערבבים היטב את הסוכר והמרגרינה. מוסיפים את הביצים, כל אחת בנפרד.
מוסיפים את החומרים היבשים לסירוגין עם החלב. מכסים את הקערה ביריעת ניילון נצמד
ומקררים שעה במקרר. שוטחים את הבצק לעובי של 1 ס"מ על משטח מקומח מעט.
קורצים דונאטס מהבצק בעזרת שתי כוסות: אחת בקוטר גדול והשניה בקוטר קטן כדי להרחיק את המרכז וליצור צורת בייגלה.
מחממים שמן לטיגון עמוק, מנמיכים את האש לבינונית ומטגנים, לא יותר משלשה יחד , בהתאם לגודל הסיר, כי הם תופחים. מניחים על מגבות נייר כדי לספוג את עודפי השמן.
ניתן לזרות מעל, תערובת של אבקת סוכר ומעט קינמון או קליפת לימון מגוררת דק.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון