הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סוכר
50 גרם מרגרינה
2 ביצים
½4 כוסות קמח תופח
1 כפית אבקת סודה לשתיה
קורט מלח
קורט אגוז מוסקט
1 כוס חלב
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מערבבים היטב את הסוכר והמרגרינה. מוסיפים את הביצים, כל אחת בנפרד.
מוסיפים את החומרים היבשים לסירוגין עם החלב. מכסים את הקערה ביריעת ניילון נצמד
ומקררים שעה במקרר. שוטחים את הבצק לעובי של 1 ס"מ על משטח מקומח מעט.
קורצים דונאטס מהבצק בעזרת שתי כוסות: אחת בקוטר גדול והשניה בקוטר קטן כדי להרחיק את המרכז וליצור צורת בייגלה.
מחממים שמן לטיגון עמוק, מנמיכים את האש לבינונית ומטגנים, לא יותר משלשה יחד , בהתאם לגודל הסיר, כי הם תופחים. מניחים על מגבות נייר כדי לספוג את עודפי השמן.
ניתן לזרות מעל, תערובת של אבקת סוכר ומעט קינמון או קליפת לימון מגוררת דק.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון