חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דונאט חלבי + זיגוג סוכר לדונאט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופגניית "הבייגל'ה" החביבה הזו, היא בעצם סופגנייה משודרגת. brאפשר למצוא אותה בשלל עיצובים ועיטורים כיד הדמיון הטובה והיא brגם ממש ממש טעימה (וגם הרבה יותר מסוגננת) br br
דונאט חלבי + זיגוג סוכר לדונאט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופגניית "הבייגל'ה" החביבה הזו, היא בעצם סופגנייה משודרגת. brאפשר למצוא אותה בשלל עיצובים ועיטורים כיד הדמיון הטובה והיא brגם ממש ממש טעימה (וגם הרבה יותר מסוגננת) br br
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים גדולות
½3 כוסות קמח
1 כוס רוויון
1 כוס סוכר
50 גרם חמאה מומסת ללא מלח
1 כף אבקת אפייה
¼ כפית אגוז מוסקט
¼ כפית פלפל אנגלי גרוס 1 כפית מלח
שמן לטיגון
אצבעון/ כוסית קטנה
כוס
לזיגוג
½ כוס חמאה מומסת
2 כוסות אבקת סוכר
1 וחצי כפיות תמצית וניל
4 כפות מים
אופן ההכנה
1. טורפים את הביצים עד שמתקבל קצף בצבע צהוב בהיר. מוסיפים את הסוכר בהדרגה, תוך כדי ערבול. מוסיפים גם את הרוויון והחמאה המומסת
2. בקערה נפרדת מנפים את הקמח עם המלח, אבקת האפייה, אגוז מוסקט והפלפל האנגלי
3. מערבבים עם עיסת הביצים בעדינות, כדי לא לשבור את הקצף. מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה עד שעתיים
4. מחממים בסיר רחב את השמן לחום בינוני-גבוה
5. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו על משטח מקומח לעלה בעובי של חצי ס"מ.
בעזרת כוס רגילה קורצים עיגולים, ובעזרת כוסית קטנה/ אצבעון, יוצרים באמצע חור
6. ברגע שהשמן חם, מכניסים את הבצק לשמן ומטגנים עד שצבעו נעשה זהוב. הופכים לעוד דקה או שתיים. מוציאים מהשמן בעזרת כף מחוררת, ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג
לזיגוג
7. מבשלים בסיר קטן, תוך כדי ערבוב, עד לקבלת מרקם אחיד (כ-2 דקות לערך)
8. טובלים את הדונאטס בנוזל החם מצדם האחד ומניחים לצינון
9. אפשר להמיס שוקולד מריר וליטבול צד אחד של הסופגניה ולפזר סוכריות ציבעוניות, אפשר מיד לאחר הטבילה בשוקולד לפזר קוקוס טחון מעל השוקולד
10. השתמשו בדימיון
11. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: מחברת המתכונים
שתף את המתכון