הוראות הכנה
מרכיבים
2-כוסות קמח תירס עבה לא טחון (שני סוגי הקמח נמכרים בתפזורת בחנויות שבהם מוכרים קטניות)
¾ כוס קמח תירס עדין טחון ומנופה
2-ליטר מים
¼-כוס סולת
קמצוץ מלח
אופן ההכנה
לשטוף 2 כוסות קמח תירס( לא טחון) במי ברז 3, 4 פעמים, לסנן בעדינות ולהכניס לסיר כבד שמכיל לפחות 3 ליטר.
להוסיף 2 ליטר מים ולהביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל 15 דקות, לערבב מדי פעם בכף עץ.
להוסיף מלח, סולת וקמח תירס טחון ומנופה תוך כדי ערבוב, להמשיך לבחוש ולערבב בכף עץ
גדולה או מרסק מחורר 5 דקות לפחות עד שהגושים נעלמים (לבחוש במהירות).
לכסות את הסיר ולבשל על להבה נמוכה מאוד 15 דקות.
להגיש חם בצלחת הגשה.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון