חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דים סאם ממולא עוף ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דים סאם ממולא עוף ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק ביצים:
1/3 ק"ג קמח
3 ביצים
150 מ"ל מים
למילוי עוף ופטריות:
½ ק"ג חזה עוף טחון
2 בצלים ירוקים קצוצים
סנטימטר של ג'ינג'ר קצוץ
1 גזר קצוץ
250 גרם פטריות טריות קצוצות
2 כפות סוכר
רבע כוס שמן
כ ½ כפית שמן שומשום
מלח ופלפל לבן
כ-1 כפית קורנפלור
אופן ההכנה
המילוי:
מערבבים את כל החומרים מלבד השמן בבלנדר
לאחר קבלת עיסה אחידה ותוך כדי ערבוב בבלנדר מוסיפים את השמן והקורנפלור עד ששוב מתקבלת עיסה אחידה.
בצק ביצים:
מערבבים את החומרים ולשים עד קבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומניחים בצד לחצי שעה.
המנה:
מרדדים לעובי מינימלי וחותכים לריבועים (עבור אגרול על הריבועים להיות בגודל 10 ס"מ על 10 ס"מ)
ממלאים ומקפלים. יש לאדות את הכופתאות בסיר אידוי או לטגן בשמן עמוק ולהגיש חם.
מגיש: gilai
מקור: סיני
שתף את המתכון