הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק ביצים:
1/3 ק"ג קמח
3 ביצים
150 מ"ל מים
למילוי עוף ופטריות:
½ ק"ג חזה עוף טחון
2 בצלים ירוקים קצוצים
סנטימטר של ג'ינג'ר קצוץ
1 גזר קצוץ
250 גרם פטריות טריות קצוצות
2 כפות סוכר
רבע כוס שמן
כ ½ כפית שמן שומשום
מלח ופלפל לבן
כ-1 כפית קורנפלור
אופן ההכנה
המילוי:
מערבבים את כל החומרים מלבד השמן בבלנדר
לאחר קבלת עיסה אחידה ותוך כדי ערבוב בבלנדר מוסיפים את השמן והקורנפלור עד ששוב מתקבלת עיסה אחידה.
בצק ביצים:
מערבבים את החומרים ולשים עד קבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומניחים בצד לחצי שעה.
המנה:
מרדדים לעובי מינימלי וחותכים לריבועים (עבור אגרול על הריבועים להיות בגודל 10 ס"מ על 10 ס"מ)
ממלאים ומקפלים. יש לאדות את הכופתאות בסיר אידוי או לטגן בשמן עמוק ולהגיש חם.
מגיש:
מקור: סיני
שתף את המתכון