הוראות הכנה
מרכיבים
קילו דלעת חתוך לקוביות 3*3.
250 גר' עלי תרד.
500 מ"ל שמנת, יכולה להיות גם 15 אחוז, אם רוצים לארוחה בשרית אפשרי חלב קוקוס, טעים
מאוד גם כן.
כפית אבקת קארי.
שתי כפיות גראם מאסלה(תערובת הודית).
בצל גדול
שמן לטיגון
אופן ההכנה
חותכים את הדלעת לקוביות בגודל 3*3, חותכים את הבצל לחצאי פרוסות, מתגנים את הבצל בסיר במעט שמן, לאחר שהוא נהיה שקוף מוסיפים את הדלעת, אבקת הקארי, גראם מאסלה ומערבבים, לאחר דקה שתיים מוסיפים את השמנת ומבשלים בסיר סגור כ-20 דקות, לאחר מכן מוסיפים את עלי התרד השטופים לחמש דקות בסיר סגור, משאירים עוד חמש דקות את הסיר סגור לא על האש, ומגישים.
אפשרי להוסיף תבלינים אחרים אם אתם רוצים להתאים לאוכל שונה, לפי הטעם שלכם, אז גם מאוד מתאים כמה שיני שום חתוכות שמטגנים עם הבצל.
תהנו.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון