חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דלעת בסירופ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ללקק ת'אצבעות
דלעת בסירופ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ללקק ת'אצבעות
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג דלעת קלופה, חתוכה לקוביות גדולות
250 גר' סוכר
150 מ"ל מים
2 כפות מיץ לימון
סרט מקליפת לימון באורך 3-4 ס"מ
2-3 תרמילי הל
1-2 מסמרי ציפורן
פיסטוק חלבי קצוץ דק
קצפת (לא מתוקה)
סיר רחב
אופן ההכנה
1. בסיר רחב שמים את קוביות הדלעת, הסוכר, המים, מיץ הלימון, קליפת הלימון, הל וציפורן.
2. מביאים לרתיחה על אש נמוכה.
3. מידי פעם להרטיב את קוביות הדלעת בסירופ שנוצר
4. מכבים ומצננים בסיר
5. מגישים חם או קר, מפזרים מעל את הפיסטוק חלבי והקצפת ליד.
6. בתאבון
7. אפשר לאחסן במקרר עד 3 ימים
מגיש: סיטרין
מקור: חנוך פרבר
שתף את המתכון