הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
3 דלוריות גדולות על קליפתן/דלעת קטנה/בטטות גדולות חצויות
600 גרם בשר כבש קצוץ שמן
300 גרם בשר הודו טחון
1 ספל שמנת צימחית
קופסה אחד של תירס בשימורים.
3 בצלים
3 עגבניות
2 פילפל חריף
150 גרם זיתים בלי גרענים
100 גרם צימוקים
80 גרם מחמאה
6 כפיות שמן
מלח פילפל וקנמון לפי הטעם.
אופן ההכנה
אופן ההכנה :
קוצצים דק מאוד את הבצל ואת הפילפל וגם את העגבניות.
לעשות חור בראש הדלעת כך שתוכלו להכניס את היד פנימה ולהוציא את הגרענים , חלק של הדלעת שהוצאתם גם לקצוץ דק מאוד.
למרוח את דפנות הדלעת מבפנים במרגרינה בטעם חמאה
לטגן את הבצל
להוסיף את הבשר
כל החומרים שהכנתם לטגן ביחד להוסיף פילפל ומלח לפי הטעם במשך 15 דקות.
(חוץ מהזיתים,הצימוקים והקנמון)
לאחר הבישול לערבב את שאר החומרים עם מה שבישלתם.
למלא את הדלורית ולהכניס לתנור לחום גובה למשך 30 דקות.
בתיאבון-
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון