חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דלעת/דלורית/בטטה ממולאת בשר וירקות מתקתקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דלעת/דלורית/בטטה ממולאת בשר וירקות מתקתקה בסגנון ארגנטינאי ZAPALLO RELLENO.
דלעת/דלורית/בטטה ממולאת בשר וירקות מתקתקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דלעת/דלורית/בטטה ממולאת בשר וירקות מתקתקה בסגנון ארגנטינאי ZAPALLO RELLENO.
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
3 דלוריות גדולות על קליפתן/דלעת קטנה/בטטות גדולות חצויות
600 גרם בשר כבש קצוץ שמן
300 גרם בשר הודו טחון
1 ספל שמנת צימחית
קופסה אחד של תירס בשימורים.
3 בצלים
3 עגבניות
2 פילפל חריף
150 גרם זיתים בלי גרענים
100 גרם צימוקים
80 גרם מחמאה
6 כפיות שמן
מלח פילפל וקנמון לפי הטעם.
אופן ההכנה
אופן ההכנה :
קוצצים דק מאוד את הבצל ואת הפילפל וגם את העגבניות.
לעשות חור בראש הדלעת כך שתוכלו להכניס את היד פנימה ולהוציא את הגרענים , חלק של הדלעת שהוצאתם גם לקצוץ דק מאוד.
למרוח את דפנות הדלעת מבפנים במרגרינה בטעם חמאה
לטגן את הבצל
להוסיף את הבשר
כל החומרים שהכנתם לטגן ביחד להוסיף פילפל ומלח לפי הטעם במשך 15 דקות.
(חוץ מהזיתים,הצימוקים והקנמון)
לאחר הבישול לערבב את שאר החומרים עם מה שבישלתם.
למלא את הדלורית ולהכניס לתנור לחום גובה למשך 30 דקות.
בתיאבון-
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון