הוראות הכנה
מרכיבים
כ - 1 קג' דלעת.
מלח גס.
2 ביצים.
חבילת פרורי לחם לטיגון.
שמן לטיגון.
אופן ההכנה
קולפים את הדלעת בעזרת קולפן יד איכותי - למעשה אנו יוצרים רצועות דקות מן הדלעת.
מעסים את רצועות הדלעת במלח הגס ומניחים לכחצי שעה.
מחממים את השמן במחבת או בסיר טיגון.
מנגבים את הדלעת בעזרת נייר סופג.
טובלים את הדלעת בביצה ואחר כך בפרורי הלחם והישר למחבת/סיר הטיגון.
מוצאים כאשר הציפוי מזהיב - להיזהר שלא לשרוף.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון