חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דניס "אלפורנו" בעשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג דניס ממולא בעשבי תיבול ואפוי בתנור. ("אלפורנו" = בתנור) עשבי התיבול, השום והג'ינג'ר ישפיעו על הדג ותך כדי אפייתו ויהפכו אותו לעסיסי, טעים וארומטי.
דניס "אלפורנו" בעשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג דניס ממולא בעשבי תיבול ואפוי בתנור. ("אלפורנו" = בתנור) עשבי התיבול, השום והג'ינג'ר ישפיעו על הדג ותך כדי אפייתו ויהפכו אותו לעסיסי, טעים וארומטי.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 דגי דניס
8 שיני שום
גבעולי טימין טרי
גבעולי רוזמרין טרי
1/3 שורש ג'ינג'ר
1/2 כוס כוסברה ירוקה קצוצה
מלח ים גס
פלפל שחור גרוס
שמן זית משובח
1/2 כפית כמון
אופן ההכנה
4 משיני השום חותכים לפרוסות דקות. את 4 השיניים האחרות כותשים. קוצצים דק את הג'ינג'ר.
מפרידים את העלים מהטימין והרוזמרין.
דואגים לניקוי הדג בחנות הדגים. בכל דג מבצעים 3 חתכים אלכסוניים לעומק (כאשר החלק הגבוה של החתך קרוב לראש הדג). בכל אחד מהחתכים ממלאים משיני השום הפרוסות והכוסברה הקצוצה. הופכים את הדג ומבצעים פעולות דומות גם בצד זה.
מערבבים בקערה את השום הכתוש, הג'ינג'ר הקצוץ, חופן כוסברה קצוצה וכמון. ממלאים בתערובת זו את פנים הדג.
נמשח את הדגים היטב בשמן הזית ונבזוק מלח-ים גס ופלפל שחור גרוס. את גבעולי הטימין והרוזמרין נניח מעל ומתחת לדג.
משמנים תבנית במעט שמן זית, מניחים את הדגים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. הדג יהיה מוכן לאחר כ-18 דקות.
בתיאבון!
מגיש: Coolmood
מקור:
שתף את המתכון