הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי דניס מפולטים
1/4 כוס שמן זית
1 בצל סגול פרוס
2 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור טחון
2 כפות צלפים
10 נתחי אנשובי קצוצים
1/2 כוס יין לבן יבש
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
1. מחממים שמן זית במחבת ומאדים בצל סגול ושום כ-3 דקות, עד שהם מתרככים.
2. מוסיפים את הפילטים של הדג, מתבלים במעט מלח ופלפל, ומטגנים כ-2 דקות מצד העור ועוד דקה מהצג השני.
3. מוסיפים למחבת צלפים, אנשובי ויין ומערבבים את הרוטב שנוצר.
4. מפזרים פטרוזיליה ומגישים מיד, אפשר על ערמה של פסטה או אורז לבן.
5. בתיאבון!!!!!!!?
מגיש:
מקור: יין, אוכל, חברים
שתף את המתכון