חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


הבורקס של נונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הבורקס של נונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח רגיל
כוס שמן
חצי כוס מים
מלח פלפל
גבינת טוב טעם
2 תפ"א מבושלים
1 ביצה
אופן ההכנה
בצק
מרתיחים בסיר כוס שמן+חצי כוס מים +מלח ופלפל.
מניחים בקערה את הקמח ושופכים עליו את הנוזלים
מערבבים יחד. (אם דביק מדי ניתן להוסיף קמח).
יוצרים כ 20 - 24 כדורים בגודל פינפונג
מלית
מבשלים 2 תפ"א בינונים ומרסקים לקערה.
מוסיפים את הגבינה, ביצה מלח פלפל.
על משטח עבודה:
פותחים כל כדור עם כף היד ומשטחים אותו.
במרכזו יוצקים כפית מהמלית וסוגרים את הבצק לצורת חצי ירח.
מעבירים כוס על דפנות "הבורקה" כך שתיישר את הקצוות.
מניחים על נייר אפייה את הבורקס
מורחים במברשת חלמון ביצה ומפזרים שומשום
אופים כ 30 דקות
מגיש: anatw
מקור: סבתא
שתף את המתכון