הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 תפוחי אדמה מבושלים במים מיום קודם (חשוב) - חתוכים לקוביות.
בקבוק רוטב צ'ילי מתוק.
2-3 פלפלים אדומים - חתוכים לרצועות דקות.
בצל אחד גדול חתוך לרצועות.
מלח ופלפל
חמאה - לפחות חבילה.
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והפלפלים בחמאה עד שהם נהים שקופים ורכים (לא לשרוף).
מעבירים לכלי בצד.
ממליחים ומפלפלים את קוביות תפוחי האדמה.
מתחילים לטגן את קוביות תפוחי האדמה עם חמאה, כמו צ'יפס, עד שהם מקבלים קרום.
(חשוב להוסיף חמאה כל מספר דקות.)
לאחר שתפוחי האדמה מקבלים קרום זהבהב, יש להוסיף מרוטב הצ'ילי כמות שתכסה את תפוחי האדמה. ולהמשיך בטיגון עוד 2-3 דקות תוך כדי ערבוב.
עכשיו נשאר רק להוסיף פנימה את הבצל והפלפלים..
להגיש ולהנות.
(אפשר גם להעביר לכלי חסין חום ולחמם בתנור.)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון