הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס גדושה של גרגירי חומוס שבושלו כבר
1/3 ממי הבישול
1 לימון מפולט
1/2 כפית מלח
1/2 כפית כמון
1 כף שמן זית
1 שן שום
3 כפות טחינה גולמית (העדיפות שלי - טחינה הר ברכה)
אופן ההכנה
במערבל מזון לטחון את כל המצרכים, למעט הטחינה.
לפי הצורך תוסיפו מים, כי לחומוס נטייה להתקשות קצת יותר.
לאחר שהמרקם חלק, להוסיף את הטחינה ולערבל.
אפשר להתחיל לאכול מהמערבל מזון...
ב ת י א ב ו ן!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון