הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר טחון
2 בצלים קצוצים דק
4-5 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
לטגן את הבצלים עד להשחמה.
לערבב את כל המצרכים כולל הבצל המטוגן , בקערה גדולה. אפשר לתת לבשר
לישה קצרה במיקסר על מנת שהבשר יהיה יותר רך.( אני מדלגת על השלב הזה).
ליצור קציצות גדולות , להניח על נייר אפיה ,לכסות בנייר אפיה נוסף, להעביר מערוך
על מנת ליצור צורה של המבורגר שטוח.
לחמם מעט שמן, במחבת פסים ולטגן את הקציצות משני הצדדים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון