חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


המבורגר (כמו של מסעדה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מי לא אוהב המבורגר? brתלוי את מי שואלים.פעם הדעה הרווחת הייתה שהמבורגר עשוי מבשר לא איכותי ולכן הוא גם לא טעים. brובכן,ההמבורגר המקורי עשוי מבשר איכותי ומבשר לא שמן. זאת הסיבה שבלא מעט מסעדות בעלות שם ההמבורגר תופס מקום של כבוד בתפריט. brאני אישית, חובב המבורגרים לא קטן ואכלתי המבורגרים בלא מעט מסעדות עד שהחלטתי שאני מכין בעצמי. brנחשו מה? יצא לא פחות טעים. האמת, שיצא מעולה! כשהכנתי פעם ראשונה למשפחה שלי לא הפסקתי לקבל תשבוחות! brאז בואו נתחיל...
המבורגר (כמו של מסעדה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מי לא אוהב המבורגר? brתלוי את מי שואלים.פעם הדעה הרווחת הייתה שהמבורגר עשוי מבשר לא איכותי ולכן הוא גם לא טעים. brובכן,ההמבורגר המקורי עשוי מבשר איכותי ומבשר לא שמן. זאת הסיבה שבלא מעט מסעדות בעלות שם ההמבורגר תופס מקום של כבוד בתפריט. brאני אישית, חובב המבורגרים לא קטן ואכלתי המבורגרים בלא מעט מסעדות עד שהחלטתי שאני מכין בעצמי. brנחשו מה? יצא לא פחות טעים. האמת, שיצא מעולה! כשהכנתי פעם ראשונה למשפחה שלי לא הפסקתי לקבל תשבוחות! brאז בואו נתחיל...
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג בשר אנטריקוט טחון
חצי ק"ג בשר צוואר טחון
*אפשר 1 ק"ג בשר צוואר טחון בלבד ויוצא מעולה!
בצל בינוני
2 כפות רוטב ברביקיו
כף שמן זית
כפית מלח
כפית פלפל
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל דק ומטגנים עד להזהבה.
מערבבים את הצל המטוגן עם הבשר ומוסיפים את רוטב הברביקיו,שמן הזית,המלח והפלפל.
מערבבים היטב כ5 דק' וכניסים את התערובת למקרר למשך שעתיים לפחות.
בעזרת רינג (או בלי) מכינים המבורגרים - 200 גרם כל אחד ומטגנים עם מעט שמן זית על מחבת פסים. כל אחד לפי מידת העשיה שהוא אוהב (אישית אני אוהב מדיום וול).
מומלץ להגיש עם בצל סגול,מלפפון חמוץ,עגבניה,קטשופ ומיונז.אה ו.. בל נשכח את הלחמיה שבלעדיה ההמבורגר לא מרגיש בנוח. בתאבון!
מגיש: zuma123
מקור:
שתף את המתכון