הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר צוואר טחון
1 בצל יבש בינוני מגורד
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 אגוז מוסקט מגורד
פלפל שחור
מלח
1 כפית גרגירי כוסברה טחונים
אופן ההכנה
1. לערבב כל המצרכים, ללוש היטב עד לקבלת עיסה אחידה וקשה.
2. להכניס למקרר ל - 12 שעות. להוציא מהמקרר שעה לפני הצליה.
3. לחמם מחבת כבדה - רצוי מיציקת ברזל, לשמן מעט. ליצור קציצות
עגולות ושטוחות בעובי 1/2 אצבע ולצלות מספר דקות מכל צד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון