הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים :
ל-8 מנות.
2 כוסות חלב
1 מקל קינמון
3 כפות קפה אספרסו נוזלי (או קפה חזק אחר)
30 ג´ פיסקו (או וודקה)
1/4 כפית אגוזים טחונים
אופן ההכנה
קולה דה מונו (זנב קוף) -Cola de Mono
אופן ההכנה :
להרתיח את החלב עם הקינמון , הסוכר, והקפה.
כאשר הומס הסוכר להוציא את מקל הקינמון ולקרר (לא במקרר).
כאשר התערובת חמימה להוסיף את הפיסקו והאגוזים.
כאשר מתקררת התערובת לסגור ולקרר במקרר.
להגיש קר מאוד אך ללא קרח.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון