הוראות הכנה
מרכיבים
10 עגבניות שרי קטנות
1 חסה עגולה
1 גזר
1 תפוח עץ חמצמץ (גרנד)
שבבי שקדים (לקישוט)
חופן אגוזי המלך שבורים
1 שן שום, כתוש
לרוטב:
1 כף מיץ לימון
1 כף שמן זית
1 כפית סוכר
אופן ההכנה
חוצים את העגבניות , קורעים את החסה לחתיכות (כ-3X3 ס"מ) . קולפים את התפוח, מגלענים וחותכים לקוביות (1X1 ס"מ בערך). קולפים את הגזר ומגרדים לאטריות קטנות (הכי דקות שאפשר).
מכינים את הרוטב ע"י ערבוב המרכיבים. מוסיפים שום כתוש ומערבבים .
לפני ההגשה:
מוסיפים את הרוטב לסלט ובוחשים. מוסיפים את אגוזי המלך השבורים , מערבבים ע"י זוג מזלגות (ערבוב הקפצה) ומקשטים בשברי שקדים.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: טלי לבני
שתף את המתכון