חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


הסמבוסק של אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נכון, זה מטוגן בשמן עמוק, אבל השילוב של החומוס הטרי עם הבצק, עושה את הסמבוסק brלאחד מהמאכלים הכי אהובים גם על הילדים שלי...
הסמבוסק של אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נכון, זה מטוגן בשמן עמוק, אבל השילוב של החומוס הטרי עם הבצק, עושה את הסמבוסק brלאחד מהמאכלים הכי אהובים גם על הילדים שלי...
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
5 כוסות קמח לבן
1 כף שמרית
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
2 כפות שמן
מים פושרים לפי הצורך
למילוי:
2 כוסות גרגירי חומוס שהושרו ללילה
4 בצלים גדולים קצוצים
מלח, פלפל שחור, פפריקה
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מילוי:
מבשלים את החומוס המושרה עד שיתרכך, ולאחר מכן
טוחנים אותו ללא הנוזלים.
מטגנים את הבצל הקצוץ עד שמוזהב, ומוסיפים לעיסת החומוס.
מתבלים במלח, פלפל ופפריקה, טועמים ומשפרים טעמים.
בצק:
לשה את כל חומרי הבצק ביחד עד שמתקבל בצק רך ונעים לעבודה.
מניחה בצד לכ-10 דקות, לשה שוב, מכניסה לקערה ומכסה עם ניילון נצמד ומכניסה למקרר לכשעה (עד שיתפח).
על שולחן מקומח מרדדת עלים דקים ויוצרת עיגולים יחסית גדולים.
פותחת כל עיגול וממלאת אותו בכפית גדושה מהמילוי, סוגרת ומניחה בצד.
לכשכל הבצק מוכן, מטגנים את הסמבוסק בשמן עמוק וחם משני הצדדים.
מוציאים על נייר סופג
ו... זהו. לא נשאר ממנו דבר 🙂
ב ת י א ב ו ן !
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון