הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
1 ק"ג קמח
1 שמרית
2 כפות שמן זית כתית מעולה
סוכר
מלח
מים פושרים (להקפיד)
ניילון נצמד
לרוטב
1 רסק עגבניות קטן
קופסה של עגבניות מרוסקות
מלח , פלפל שחור , אורגנו
למילוי
1 פלפל חריף
1 פלפל מתוק
1 בצל גדול
1 קופסא טונה קטנה
1 אנשובי
1/2 קופסא טבעות זיתים
גבינה צהובה מגורדת
גבינת פרמזן מגורדת
גבינה מלוחה מגורדת
מעט שמן זית להברשה
שומשום
אופן ההכנה
בקערה מכינים את הבצק
מכסים בניילון נצמד ועוטפים במגבת
נותנים לבצק לתפוח כ 40 דקות
מכינים את הרוטב ע"י ערבוב כל המרכיבים יחד
חותכים את פרטי המילוי לחתיכות קטנות.
מכינים 3 תבניות משומנות
חותכים את הבצק ל 3 חלקים שווים
מרדדים כל חלק ומניחים בתבנית
בעזרת מזלג מחוררים קלות את הבצק
מורחים שמן זית בקצוות וזורים שומשום
יוצקים מהרוטב , מניחים מרכיבים ומפזרים מעל את הגבינות בהתאמה.
חוזרים על הפעולה לגבי שתי התבניות הנותרות
מחממים תנור לחום של 180 מעלות
מכניסים את הפיצה .
מגיש:
מקור: ביתנו הצנוע
שתף את המתכון