הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה קמח תופח (350 גרם) (לפי אודטה)
או
350 ג"ר קמח רגיל +2 כפיות אבקת אפייה + קורט סודה לשתייה (שיפור)
3 ביצים
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל (שיפור)
2 כוסות חלב.
1+1/2 כוסות מים
8 כפות שמן
חצי כף מחמאה לטיגון
אופן ההכנה
1. בקערת מערבל מכניסים את כל החומרים ומערבלים עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה.
2. על מחבת טפלון עם מעט מחמאה שופכים עם מצקת של מרק בכל פעם כף מטגנים עד
הזהבה והופכים
מגיש:
מקור: אודטה שוורץ
שתף את המתכון