חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


הפתעה בין הפקאן לקצפת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בהשראת ינאי השף מהצפון ובשפע הרעיונות היפים שלו נולד מתכון חדש ומפתיע.
הפתעה בין הפקאן לקצפת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בהשראת ינאי השף מהצפון ובשפע הרעיונות היפים שלו נולד מתכון חדש ומפתיע.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות עוגיות מסוגים שונים (מפוררות)
50 גרם חמאה (א)
150 גרם אגוזי פקאן מרוסקים גס
¾ כוס סוכר
300 גרם גבינה לבנה 9%
3 כפות סוכר
לימון מגורר אחד
תמצית וניל
קצפת ממיכל אחד של שמנת מתוקה+2 כפות סוכר
150 גרם שוקולד מריר מומס עם ¼ כוס חלב+50 גרם חמאה(ב)
ותמצית וניל. (סיר על סיר עם מים).
אופן ההכנה
לוקחים תבנית עגולה ומשמנים אותה קלות
מכניסים לתוכה בהידוק את פירורי העוגיות
ממיסים את החמאה ומזליפים מעל משטח העוגיות ושוב מהדקים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180°c ל - 15 דקות ומוציאים להתקרר.
מכינים קרמל מ ¾ כוס סוכר ומכניסים את הפקאן ואחרי ערבוב קל
מוציאים ומניחים על נייר אפיה על השיש ודואגים שיישארו פירורים ולא גושים גדולים.
שמים בקערית : גבינה לבנה, לימון מגורר, 3 כפות סוכר ווניל - ומערבבים היטב.
ואחרי שיש לנו קצפת מהמקרר, שוקולד מומס - מרכיבים את העוגה:
על המשטח עם העוגיות שמים את קרם הגבינה
מעל הגבינה מפזרים את הפקאן המקורמל
מעל הפקאן את הקצפת ומעל הקצפת את השוקולד המומס הקריר.
מכניסים למקרר ל 4 שעות מינימום. תתענגו בכיף.
מגיש: kransh389
מקור: מקצועי
שתף את המתכון