הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות עוגיות מסוגים שונים (מפוררות)
50 גרם חמאה (א)
150 גרם אגוזי פקאן מרוסקים גס
¾ כוס סוכר
300 גרם גבינה לבנה 9%
3 כפות סוכר
לימון מגורר אחד
תמצית וניל
קצפת ממיכל אחד של שמנת מתוקה+2 כפות סוכר
150 גרם שוקולד מריר מומס עם ¼ כוס חלב+50 גרם חמאה(ב)
ותמצית וניל. (סיר על סיר עם מים).
אופן ההכנה
לוקחים תבנית עגולה ומשמנים אותה קלות
מכניסים לתוכה בהידוק את פירורי העוגיות
ממיסים את החמאה ומזליפים מעל משטח העוגיות ושוב מהדקים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180°c ל - 15 דקות ומוציאים להתקרר.
מכינים קרמל מ ¾ כוס סוכר ומכניסים את הפקאן ואחרי ערבוב קל
מוציאים ומניחים על נייר אפיה על השיש ודואגים שיישארו פירורים ולא גושים גדולים.
שמים בקערית : גבינה לבנה, לימון מגורר, 3 כפות סוכר ווניל - ומערבבים היטב.
ואחרי שיש לנו קצפת מהמקרר, שוקולד מומס - מרכיבים את העוגה:
על המשטח עם העוגיות שמים את קרם הגבינה
מעל הגבינה מפזרים את הפקאן המקורמל
מעל הפקאן את הקצפת ומעל הקצפת את השוקולד המומס הקריר.
מכניסים למקרר ל 4 שעות מינימום. תתענגו בכיף.
מגיש:
מקור: מקצועי
שתף את המתכון