חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


השקשוקה האולטימטיבית (איציק)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השקשוקה האולטימטיבית (איציק)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 ביצים
3 שיני שום
1 פלפל אדום מתוק
1 פלפל חריף
2 עגבניות
מלח , פפריקה חריפה
אופן ההכנה
מחממים מחבת עם מעט שמן זית, מוסיפים את שיני השום (חתוכות דק) מטגנים קלות , מוסיפים את הפלפלים, מטגנים כ-5 דקות, מוסיפים את העגבניות ומאידים עד הפרשת הנוזלים , מוסיפים את הביצים (עיניים שלמות) בצורה סימטרית בחלוקה שווה במחבת , מכסים את ההמחבת ומבשלים על להבה בינונית למשך כ- 10 דקות , עד שהביצים מתבשלות .
המלצות לאופן הגשה : קליית חצאי פיתות (הפרדת שני חלקי הפיתה) עד הזהבה בטוסטר אובן
ומריחת חצי הפיתה בלבנה , הגשת השקשוקה על חצי הפיתה בצלחת .
מגיש: emma
מקור: אישי
שתף את המתכון