הוראות הכנה
מרכיבים
8 ביצים
3 שיני שום
1 פלפל אדום מתוק
1 פלפל חריף
2 עגבניות
מלח , פפריקה חריפה
אופן ההכנה
מחממים מחבת עם מעט שמן זית, מוסיפים את שיני השום (חתוכות דק) מטגנים קלות , מוסיפים את הפלפלים, מטגנים כ-5 דקות, מוסיפים את העגבניות ומאידים עד הפרשת הנוזלים , מוסיפים את הביצים (עיניים שלמות) בצורה סימטרית בחלוקה שווה במחבת , מכסים את ההמחבת ומבשלים על להבה בינונית למשך כ- 10 דקות , עד שהביצים מתבשלות .
המלצות לאופן הגשה : קליית חצאי פיתות (הפרדת שני חלקי הפיתה) עד הזהבה בטוסטר אובן
ומריחת חצי הפיתה בלבנה , הגשת השקשוקה על חצי הפיתה בצלחת .
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון