הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
3/4 בצל קצוץ
2 עגבניות
2 כפות רסק
1 תפוח אדמה גדול או שניים קטנים
רבע כוס שמן זית
1/2 כפית מלח
פילפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
מחמים את השמן במחבת, חותכים את תפוח האדמה לקוביות קטנות ( 1.5 סנט` בערך), מטגנים את התפוחי אדמה בשמן עד להשחמה, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיתרכך, מוסיפים את העגבניות והתבלינים מטגנים בערך עוד שלוש דקות ומוסיפים את הרסק, כאשר הרסק במחבת מתחמם יוצרים 4 גומות בתערובת ומוסיפים את הביצים (ביצה בכל גומה), כאשר הביצים מוכנות ( למידת העשיה האהובה עליכם רך/קשה) מורידים מהאש ומוכן.
מגישים עם טחינה חמוצים וחלה טרייה
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון