הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 כרוב אדום
1/4 כרוב לבן
ראש סלרי
4 גבעולי סלרי עלים
תפוח עץ
בננות
קופסת קוביות אננס או קוקטייל פירות טרופיים בסירופ קל
מיץ מקופסת השימורים
1 מיכל שמנת חמוצה
1 לימון
פלפל לבן
אגוזי מלך או פקאן
אופן ההכנה
קוצצים את הכרוב ושמים בקערה
מוסיפים לקערה ראש סלרי חותכים לגפרורים, גבעויל סלרי קצוצים, תפוח עץ חתוך לגפרורים, בננות חתוכות לעיגולים ואת קופסת האננס.
רוטב
בקערה לערבבים שמנת, מעט מיץ מקופסת השימורים, מיץ מהלימון ומעט פלפל לבן.
מערבבים הכל טוב טוב ושופכים על הירקות והפירות.
מוסיפים אגוזים קצוצים
מערבבים ומכניסים למקרר למשך שעה עד שעתיים לספיגת הטעמים
ובתאבון
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון