הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
חצי כוס סוכר
2 כוסות חלב
1 כף תמצית וניל
2 כפות קמח
2 כפות שמן או מרגרינה מומסת
אופן ההכנה
לטרוף את הביצים בקערה גדולה להוסיף סוכר ולהקציף, להוסיף שמן חלב ותמצית וניל להקציף היטב ולהוסיף את הקמח באופן הדרגתי ולהקציף עד שלא היו גושים והעיסה תיהיה חלקה ובהירה.
לשמן את הטוסטר לחמם ולצקת 2 מצקות להשאיר בטוסטר בערך 2 דקות להוציא ולצנן 20 דקות או יותר.
ניתן להוסיף גלידה או סירופ שוקולד או מיפל לפי הטעם.
בתאבון!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון