חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


וייסבראטן בקר צלוי בתנור
Votes: 1
דירוג: 3
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

וייסבראטן בקר צלוי בתנור
Votes: 1
דירוג: 3
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
נתח וייסבראטן טרי במשקל של כ-1.2 ק"ג
רבע כוס רוטב צ'ימיצ'ורי (ע"ע)
4 כפות שמן זית
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק
1 שן שום קצוצה
מלח גס
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מפלפלים את הנתח היטב. מפזרים על הנתח מעט מלח גס מעל. מערבבים היטב את יתר המצרכים ויוצקים על הנתח (לאחר שהונח בתבנית צליה). מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-45 דקות. מסירים את נייר הכסף וממשיכים לצלות עוד כרבע שעה. מניחים בצד כעשר דקות.
פורסים ומגישים חם עם מעט מהרוטב שנוצר בתבנית.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון