הוראות הכנה
מרכיבים
300 מ"ל שמן זית
60 מ"ל חומץ בן יין אדום
20 מ"ל חומץ בלסמי
1. כף חרדל חלק
1. כף חרדל דיז'ון גרגירים
2. כפות דבש
מלח,פלפל
אופן ההכנה
מערבלים את החומצים במיקסר או במעבד מזון מס' דקות,מוסיפים את החרדלים, הדבש מלח ופלפל וממשיכים לערבל בחזקה,לאחרי שנוצר רוטב הומוגני ותוך כדי ערבול חזק מזליפים את השמן בזרזיף דק ואיטי לתוך הרוטב תוך כדי ערבול.
תהליך זה חשוב לשמירה של ויניגרט הומוגני שלא יפרד ויחזיק מעמד בצורה זו.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון