הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
2 ביצים
חצי כפית מלח
מים רותחים
צנצנת דובדבנים משומרים
כוס סוכר
אופן ההכנה
לשים את הקמח הביצים קורט מלח ומים חמים עד קבלת בצק חלק וגמיש
[ בערך 5 דקות לישה]
מניחים במקרר לשעה
מחלקים את הבצק לכדורים קטנים ומרדדים כל כדור לעיגול
מסננים את הדובדבנים ושומרים את הנוזלים
מניחים בכל עיגול בצק 3 דובדבנים וחצי כפית סוכר סוגרים את העיגול לחצי סהר ומהדקים היטב
מרתיחים מים בסיר לאחר הרתיחה להכניס את הסהרונים למים למשך 5 דקות
מסננים ומניחים בצלחת הגשה
מכנים את הרוטב מנוזל הדובדבנים עם שליש כוס סוכר מבשלים כ15 דקות
מוזגים על הורניקס
בתאבון
מגיש:
מקור: עדה פוקס
שתף את המתכון