חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ורניקס עם דובדבנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ורניקס עם דובדבנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
2 ביצים
חצי כפית מלח
מים רותחים
צנצנת דובדבנים משומרים
כוס סוכר
אופן ההכנה
לשים את הקמח הביצים קורט מלח ומים חמים עד קבלת בצק חלק וגמיש
[ בערך 5 דקות לישה]
מניחים במקרר לשעה
מחלקים את הבצק לכדורים קטנים ומרדדים כל כדור לעיגול
מסננים את הדובדבנים ושומרים את הנוזלים
מניחים בכל עיגול בצק 3 דובדבנים וחצי כפית סוכר סוגרים את העיגול לחצי סהר ומהדקים היטב
מרתיחים מים בסיר לאחר הרתיחה להכניס את הסהרונים למים למשך 5 דקות
מסננים ומניחים בצלחת הגשה
מכנים את הרוטב מנוזל הדובדבנים עם שליש כוס סוכר מבשלים כ15 דקות
מוזגים על הורניקס
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: עדה פוקס
שתף את המתכון