חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


זביודה דבש חצי קפואה מעוטרת בפיסטוק ועלי נענע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח מדהים של זביודה בניחוח דבש חצי קפואה
זביודה דבש חצי קפואה מעוטרת בפיסטוק ועלי נענע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח מדהים של זביודה בניחוח דבש חצי קפואה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ביצה שלמה
4 חלמונים
100 גרם דבש מאיכות טובה
3 כפות דבש נוספות לעיטור
300 מ"ל שמנת מתוקה
25 גרם צנוברים
כמה עלי נענע לקישוט
אופן ההכנה
מעל סיר עם מים רותחים בבעבוע עדין (בל-מרי) מניחים קערה או סיר קטן
1.מכניסים פנימה ביצה אחת, 4 חלמונים ודבש, ומקציפים קלות, עד שמתקבלת קציפה סמיכה ובהירה מקררים מעט
2.מקציפים את השמנת המתוקה במקציף לקצף נוקשה ומקפלים את תערובת הביצים והדבש לתוך המקצפת.
3.מרפדים תבנית אינגליש קייק חד פעמית בשכבה של ניילון נצמד שופכים את התערובת לתוך התבנית
4.מכסים את התבנית גם מלמעלה בניילון נצמד, ומכניסים למקפיא לקירור של 2-3 שעות לפחות.
להגשה: משחררים את הקינוח מהתבני על ידי משיכת השוליים של הניילון הנצמד
הופכים אותו על מגש מאורך
יוצקים מלמעלה בקילוח דקיק את 3 כפות הדבש
קולים קצת את את הצנוברים במחבת יבשה, ללא שמן, עד שהם מזהיבים קצת,
מפזרים את הצנוברים על הקינוח
פורסים למנות ומגישים.
אפשר לקשט כל מנה בעוד טיפת דבש וצנוברים ונענע
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון