חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


זוקיני/קישוא עם פיצפוצי פרמזן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוקיני/קישוא עם פיצפוצי פרמזן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 קישואים בינוניים (קישואים)
1.5 כפות חומץ בלסמי
סלט עלים מעורבים
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
75 גרם פרמזן מגוררת
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. מניחים את והקישואים בקערה ומפזרים חומץ בלסמי לוודא שהם מצופים מכל הצדדים .
2. מחממים מחבת טפלון ללהבה בינונית מניחים את והקישואים במחבת חם ויבש ואת יתרת החומץ הבלסמי ולוודא שיש רווח בין פרוסות הזוקיני.
3. מפזרים מעל כמחצית מגבינת פרמזן מגוררת. עד שהזוקיני נראה זהוב ופריך הופכים את הקישואים ומקפידים לגרד את הגבינה מהמחבת.
4. מפזרים מעל את שבבי הגבינה הנותרים ומשאירים עד הזהבה
5. מערבבים את השמן עם חומץ מלח ופלפל.
6. בקערת הגשה מסדרים סלט עלים , את הקישואים פרמזן ומעליהם את האגוזים
מתבלים במלח ופלפל.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון