הוראות הכנה
מרכיבים
1 צנצנת זיתים ירוקים כבושים (עדיפות למגולענים), מסוננים מן המים שלהם.
שמן זית למילוי הצנצנת
לתערובת התיבול:
2 כפות עשבי פרובנס (ראה הכנה בנפרד בהערות)
1 כפית גרגירי כוסברה שלמים
1 כפית גרגירי חרדל
2 פרוסות די עבות של לימון (לחתוך כל פרוסה ל-4 חלקים)
3 שיני שום קלופות וחצויות
1 פלפלון אדום (סודני
אופן ההכנה
מערבבים את הזיתים בתערובת התיבול , מכניסים לצנצנת וממלאים בשמן זית.
מכסים את הצנצנת וממתינים לפחות יממה.
מגיש:
מקור: : מתנות מהמטבח גיל חובב
שתף את המתכון