חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


זית "בן דוד "מזן סורי שבור חריף אש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדן לאוהבי חריף מצויין לטיבול brשמן לסלט ולכל מאכל קר brיתרון כשנגמר הנוזל ניתן להןסיף שמן ושוב תוך יום יש מיטבל.
זית "בן דוד "מזן סורי שבור חריף אש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדן לאוהבי חריף מצויין לטיבול brשמן לסלט ולכל מאכל קר brיתרון כשנגמר הנוזל ניתן להןסיף שמן ושוב תוך יום יש מיטבל.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג זית סורי כבוש כבר קטן שבור
1/2 ק"ג פלפל שאטה חריף
1 כף צילי גרוס
150 ג"ר שום יבש פרוס
שמן תירס לכיסוי המסה.
אופן ההכנה
קונים זיתים מזן סורי שבור
קונים במשקל פלפל שאטה חריף
מניחים את הזיתים ללא נוזלים בכלי שניתן לאטום (קערת פלסטיק עם מכסה)
קוצצים במעבד מזון עד דק את הפלפלים כולל הכל
מוסיפים לקערה עם הזיתים מערבבים את החומרים
מוסיפים את הצילי הגרוס והשום פלחים
מוסיפים שמן תירס עד לכיסוי החומרים. (מוכן לאחר יממה)
הערות:
נשמר בקירור מכוסה בשמן עד שנה
יש לערבב מידי פעם
ניתן להשתמש בשמן לתיבול סלטים מדהים חריף וטעים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון