הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג זית סורי כבוש כבר קטן שבור
1/2 ק"ג פלפל שאטה חריף
1 כף צילי גרוס
150 ג"ר שום יבש פרוס
שמן תירס לכיסוי המסה.
אופן ההכנה
קונים זיתים מזן סורי שבור
קונים במשקל פלפל שאטה חריף
מניחים את הזיתים ללא נוזלים בכלי שניתן לאטום (קערת פלסטיק עם מכסה)
קוצצים במעבד מזון עד דק את הפלפלים כולל הכל
מוסיפים לקערה עם הזיתים מערבבים את החומרים
מוסיפים את הצילי הגרוס והשום פלחים
מוסיפים שמן תירס עד לכיסוי החומרים. (מוכן לאחר יממה)
הערות:
נשמר בקירור מכוסה בשמן עד שנה
יש לערבב מידי פעם
ניתן להשתמש בשמן לתיבול סלטים מדהים חריף וטעים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון