חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


זנבות הודו וכנפי עוף על מצע חיטה וסילאן בטעם מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זנבות הודו וכנפי עוף על מצע חיטה וסילאן בטעם מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
4 כוסות חיטה, שרויה במים שעה ומחצה
6 כפות שמן זית
2 שורש פטרוזיליה, קלופים וקצוצים דק
10 שיני שום, מעוכות שלמות בקליפתן
4 ענפי תימין
1/2 כפית פלפל גרוס עבה
1/2 כפית צילי גרוס
1 ק"ג כנפיים מנוקות ושטופות
1 ק"ג זנבות הודו (ישבנים)
1 ½ כוסות מים
8 כפות דבש או סילאן
2 ישבני הודו מעושנים "זנבות הודו" במקררים ברשתות (מעדן לא חובה)
אופן ההכנה
אופן ההכנה
א. מתפיחים את החיטה כשעה במים ומסננים
1. מחממים תנור לחום בינוני-גבוה 200 מעלות
2. בתבנית חרס פיירקס גדולה מערבבים את החיטה
המסוננת, מחצית מכמות השמן, השורש, השום,
התימין, מלח, צילי ופלפל.
3. מתבלים את נתחי העוף ומניחים על מצע החיטה.
מערבבים את יתרת השמן, המים והסילאן ויוצקים על חלקי
העוף וההודו.
4. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים שעה.
מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות לחצי
שעה נוספת- עד שהעוף זהוב ומבושל לגמרי.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון