הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג זנב שור
2 בצלים גדולים חתוכים גס לקוביות
2 גזרים חתוכים גס
2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים גס
1 כוס יין לבן
1 כוס ציר עוף או בקר
½ כוס טקילה
1 כפית חומץ בלסמי
1 כפית צ'ילי גרוס
½ כפית מלח
½ כפית סוכר
עלים טריים של זעתר מענף אחד
3 כפות שמן
אופן ההכנה
בסיר רחב מחממים את השמן. סוגרים את נתחי הבשר מכל הכיוונים ומוציאים החוצה. מוסיפים את הבצל ומערבבים קלות כדקה. מוסיפים את החומץ הבלסמי והיין הלבן ומערבבים תוך כדי גירוד תחתית הסיר עם כף עץ. מוסיפים את הטקילה, הציר, הצלח, הסוכר והצ'ילי ומערבבים יחד. מצמצמים עד לכדי שליש מכמות הנוזלים המקורית. מחזיקים את הבשר יחד עם הגזר, תפוחי האדמה והזעתר, מנמיכים את האש, מכסים, ומבשלים כך כשעה וחצי.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון