חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


זנב שור ביין לבן וטקילה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זנב שור ביין לבן וטקילה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג זנב שור
2 בצלים גדולים חתוכים גס לקוביות
2 גזרים חתוכים גס
2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים גס
1 כוס יין לבן
1 כוס ציר עוף או בקר
½ כוס טקילה
1 כפית חומץ בלסמי
1 כפית צ'ילי גרוס
½ כפית מלח
½ כפית סוכר
עלים טריים של זעתר מענף אחד
3 כפות שמן
אופן ההכנה
בסיר רחב מחממים את השמן. סוגרים את נתחי הבשר מכל הכיוונים ומוציאים החוצה. מוסיפים את הבצל ומערבבים קלות כדקה. מוסיפים את החומץ הבלסמי והיין הלבן ומערבבים תוך כדי גירוד תחתית הסיר עם כף עץ. מוסיפים את הטקילה, הציר, הצלח, הסוכר והצ'ילי ומערבבים יחד. מצמצמים עד לכדי שליש מכמות הנוזלים המקורית. מחזיקים את הבשר יחד עם הגזר, תפוחי האדמה והזעתר, מנמיכים את האש, מכסים, ומבשלים כך כשעה וחצי.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון