חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


זנב שור בירקות שורש, רוטב עגבניות ופתיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זנב שור בירקות שורש, רוטב עגבניות ופתיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג זנב שור פרוס גס (לבקש מהקצב)
300 גרם פתיתים
2 תפו"א קלופים וחתוכים גס
1 שורש פטרוזיליה גדול קלוף וחתוך גס
1 גזר גדול קלוף וחתוך גס
2 בצלים בינוניים פרוסים דק
1 כפית שום כתוש
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק
200 גרם שעועית ירוקה חצויה לשניים
100 גרם שעועית הילדה חתוכה גס
2 כוסות מים
רבע כוס וודקה
1 עגבניה חתוכה לקוביות
1 קופסא עגבניות מרוסקות עם בזיליקום (250 מ"ל)
1.5 כפיות מלח
רבע כפית פלפל שחור
רבע כוס שמן
אופן ההכנה
בסיר ברזל מחמים את השמן. מוסיפים את הבשר ואוטמים מכל הכיוונים. מוסיפים את הבצל ומטגנים יח כחמש דקות (מערבבים אחת לדקה). מוסיפים את השום והצ'ילי ומערבבים כדקה נוספת. מוסיפים את הוודקה ומגרדים עם כף עץ את תחתית הסיר תוך בחישה מתמדת במשך כשתי דקות. מוסיפים את העגבניות ושוב מערבבים יחד כדקה. מוסיפים את העגבניות המרוסקות והמים ומערבבים שוב ביחד כדקה. מוסיפים את הגזר, תפוחי האדמה, שורש הפטרוזיליה, השעועית הירוקה, שעועית ההילדה, המלח והפלפל ובוחשים. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כך כשעתיים (אחת לחצי שעה מערבבים). מוסיפים את הפתיתים מערבבים ומכסים שוב לעשרים דקות נוספות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון