חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החביתה שאתם הולכים להכין היום זה מתכון לחביתה שמא שלי לימדה אותי אולי כשאתם שומעים את המילה חביתה למתכון אתם צוחקים אבל החביתה הזאת היא באמת משהו מיוחד.
חביתה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החביתה שאתם הולכים להכין היום זה מתכון לחביתה שמא שלי לימדה אותי אולי כשאתם שומעים את המילה חביתה למתכון אתם צוחקים אבל החביתה הזאת היא באמת משהו מיוחד.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים.
1 קופסת שימורים של פטריות.
קמצוץ מלח.
שמן.
ומחבת לטיגון (המחבת צריך להיות חלבי) .
אופן ההכנה
מדליקים את הגז ומניחים עליו את המחבת ושופכים לתוכו כמות קטנה של שמן (לא חצי ליטר כמות קטנה תספיק) (זיכרו כמה שפחות שמן ככה פחות קלריות).
לוקחים את שתי הביצים ושוברים אותן לתוך קערה לאחר מכן תורפים את הביצים עד אופן טריפה כמעט מלאה. לאחר מכן שופכים לקערה את קופסת הפטריות וטורפים שוב את הביצים עם הפטריות ביחד. לאחר שחיכתם שהשמן ירצח שופחים את הביצים הטרופות עם הפטריות לתוך המחבת ונותנים לביצה להטגן לאחר כדקה עד דקה וחצי (תלוי בסוג הקריים) הופכים את הביצה ולאחר חצי דקה לוקחים את הביצה ומניחים אותה על הצלחת מוסיפים ליד קוטג' וגבינה לבנה ונשאר לכם רק לטעום ולהנות.
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון