הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים גדולות
1/8 כוס של חלב או שמנת
1 כפית פפריקה
מלח ופלפל
חמאה ושמן לטיגון
1 כף שעועית אדומה
1/4 כוס פסטרמה או שינקן פרוסים לקוביות
1 כף גבינה, מגוררת
1 כפית פלפל צ 'ילי, קצוצים דק
1 כף בצל אדום קצוץ דק
1/2 עגבניה קצוצה
1/8 כוס כוסברה/ פטרוזליה קצוץ דק
אופן ההכנה
1. בקערה מקציפים ביצים, חלב, פפריקה, מלח ופלפל עם מזלג.
2. ממיסים חמאה במחבת עם קצת שמן ויוצקים לתוכו את תערובת הביצה. מנערים את תערובת הביצים כדי להפיץ אותו לכיוון קצה המחבת באופן שווה.
3. מפזרים מעל את העגבניות, הפסטרמה , שעועית, בצל, גבינה, צ 'ילי כוסברה עלים אחדים ונותנים לזה להתשל עוד כמחצית הדקה.
4.מקפלים את החביתה מעל במחצית כאשר החביתה הזהיבה. ומבשלים עוד דקה.
5.מעברים את החביתה לצלחת ומקשטים עם כוסברה טריים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון