הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים.
מלח , פלפל.
1/3 כוס מים קרים מאד
קמח טמפורה.
אופן ההכנה
1. יוצקים את המים הקרים לקערה.
2. מוסיפים בזהירות , תוך ערבוב מהיר קמח טמפורה , עד לבלילה אחידה. אפשר להשתמש בכמות לפי הטעם. ככל שכמות הקמח תהיה גדולה יותר , החביתה תהיה אוורירית יותר.
3. מוסיפים את 2 הביצים , תוך כדי בחישה , ואת המלח והפילפל.
4. ניתן להוסיף כפית או פחות של רוטב סויה.
5. כעת נוטלים מחבת (עדיף מרובעת) , קטנה ככל האפשר. החביתה אמורה לצאת עבה (1.5-2 ס"מ). במידה שאין מחבת עבה , אפשר למלא את הסושי עם 2 רצועות מהחביתה.
6. מטגנית במעט שמן. שימו לב החביתה איננה אמורה להזהיב , בגלל כמות הקמח שבתוכה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון