חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתה של שלושה נקניקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בהמשך למאמר על החביתות, להלן דוגמא לחביתה פשוטה וטעימה
חביתה של שלושה נקניקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בהמשך למאמר על החביתות, להלן דוגמא לחביתה פשוטה וטעימה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
1 חלמון
1 בצל ירוק קצוץ מופרד לחלק לבן וחלק ירוק
2 פרוסות נקניק חזה אווז פרוסות לרצועות דקיקות
3 פרוסות נקניק סלמי פרוסות לרצועות דקיקות
2 פרוסות נקניק פרושוטו בקר פרוסות לרצועות דקיקות
מעט פלפל שחור גרוס
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
טורפים היטב את הביצים והחלמון יחד עם מעט פלפל שחור גרוס. מחממים את השמן במחבת רחבה. מוסיפים את החלק הלבן של הבצל הירוק ומקפיצים מעט. מוסיפים את כל הנקניקים ומערבבים כחצי דקה ביחד. מוסיפים את הביצים הטרופות (ודואגים שיתפסו את כל שטח המחבת). מפזרים מעל את הבצל הירוק. הופכים אחרי דקה וחצי.
מעבירים לצלחת הגשה אחרי עוד דקה נוספת.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון