הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
1 חלמון
1 בצל ירוק קצוץ מופרד לחלק לבן וחלק ירוק
2 פרוסות נקניק חזה אווז פרוסות לרצועות דקיקות
3 פרוסות נקניק סלמי פרוסות לרצועות דקיקות
2 פרוסות נקניק פרושוטו בקר פרוסות לרצועות דקיקות
מעט פלפל שחור גרוס
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
טורפים היטב את הביצים והחלמון יחד עם מעט פלפל שחור גרוס. מחממים את השמן במחבת רחבה. מוסיפים את החלק הלבן של הבצל הירוק ומקפיצים מעט. מוסיפים את כל הנקניקים ומערבבים כחצי דקה ביחד. מוסיפים את הביצים הטרופות (ודואגים שיתפסו את כל שטח המחבת). מפזרים מעל את הבצל הירוק. הופכים אחרי דקה וחצי.
מעבירים לצלחת הגשה אחרי עוד דקה נוספת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון