חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתיות עם גבינות ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתיות עם גבינות ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לחביתיות:
2 ביצים טרופות
1/4 כפית מלח דק
1 כפית חמאה רכה
3/4 כוס קמח
1 כוס חלב
למלית:
1 בצל גדול קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
2 כפות חמאה
2 כפות שמן
1 קופסא פטריות פרוסות ומטוגנות - 400 גרם
1/2 כוס "גבינה כחולה" מפוררת (רוקפור)
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית רוזמרין
1/3 כוס פתיתי גבינה צהובה + 1/3 כוס גבינה כחולה מפוררת
אופן ההכנה
1. לחביתיות: טורפים ביצים, מלח, חמאה וחלב ומוסיפים בהדרגה את הקמח, עד שמקבלים בלילה חלקה. משהים במקרר חצי שעה ואח"כ מטגנים חביתיות.
2. למלית: מטגנים את הבצל והשום עם השמן והחמאה, עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות. מערבבים ומטגנים 10 דקות. מסירים מהלהבה, מתבלים, מוסיפים גבינה ומערבבים.
3. סידור החביתיות: מניחים על כל חביתיה כף גדושה ממלית הפטריות ומגלגלים לגליל. מסדרים את החביתיות המגולגלות בכלי חסין חום ומפזרים עליהן את פתיתי הגבינה הצהובה המעורבים עם פירורי הגבינה הכחולה. אופים דקות ספורות ומגישים חם מאוד!
מגיש: מוריס
מקור:
שתף את המתכון