הוראות הכנה
מרכיבים
2 תפוחי אדמה,1בצל ,1 עגבניה אדומה ,קופסא קטנה פטריות פרוסות, 3 ביצים,פלפל ומלח.
3 כפות שמן קנולה.
אופן ההכנה
לבשל 2 תפוחי אדמה בקליפתם 10 דקות במים (או במיקרו).
במחבת גדול לפרוס בצל,פרוסות תפוחי אדמה,פרוסות פטריות,פרוסות עגבניה קלופה,על אש
קטנה עם מכסה,לאחר 15 דקות לטרוף 3 ביצים מלח ופלפל לפי הטעם,ושוב 15 דקות עם מכסה
בתאבון...
מגיש:
מקור: סבתא שלי
שתף את המתכון