חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתת ירק פרסית " קוקו-סאבזי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מגישים את חביתת הירק כתוספת למנה צמחונית.
חביתת ירק פרסית " קוקו-סאבזי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מגישים את חביתת הירק כתוספת למנה צמחונית.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות פטרוזיליה קצוצה
2 כוסות שמיר קצוץ
1 כוס כוסברה קצוצה
1 חבילה בצל ירוק - רק העלים הירוקים
7-8 ביצים גדולות טרופות
1 כף קמח
מלח, פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת גדולה, ומכניסים לתוכה את הפטרוזיליה הקצוצה,השמיר והכוסברה
מטגנים תוך כדי ערבוב כחמש דקות, מכבים את האש, מעבירים לקערה, ומניחים להתקרר לחלוטין. מוסיפים לירק את הביצים הטרופות מוסיפים את הקמח, המלח והפלפל, מערבבים הכל היטב.
מחממים שמן במחבת. שופכים את התערובת מהקערה ומשטחים אותה לשכבה אחת .
מכסים את המחבת במכסה, מנמיכים את הלהבה לבינונית ומטגנים כך במשך 10 דקות.
מרימים קצת את השוליים ובודקים אם התחתית קיבלה צבע חום.
כאשר התערובת מוצקה ולא נוזלית מחלקים את העיגול לארבעה רבעים, (על מנת שיהיה נוח להפוך), הופכים כל רבע לצד השני במחבת גלויה, ללא המכסה, מטגנים את הצד השני גם כן למשך 10 דקות.
מגישים חם, אבל מנסיון - גם קר זה נהדר!
מגיש: קיבי
מקור: ניר בלומנפלד
שתף את המתכון