הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים.
3 גבעול שמיר.
300 גרם כרובית או ברוקולי.
4 גבעולי כוסברה.
2 חתיכות גבינה מלוחה [צפתית או בוגרית]
תבלינים:
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל לבן.
נגיעת אורגנו [רבע כפית]
אופן ההכנה
לוקחים תביצים שוברים לתוך קערית.
שופכים תתבלינים מערבבים
מוסיפים כפית שמן זית לביצים [החיות] מערבבים
שמים תתבלינים.
אחרי זה קוצצים [לא דק אלא לחתוך ל3] את הירק.
תברוקולי או תכרובית לחתוך דיי דק.
לערבב טוב טוב.
לשים תגבינה על המחבט עד שתהיה ממוסטקת [כמו מסטיק חח]
ולשפוך את הביצים לערבב.
ולהנות ....
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון