חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתת סלק לראש השנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

*צריך להרתיח בסיר כחמש דקות עד להתרככות קלה ולייבש במסננת
חביתת סלק לראש השנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

*צריך להרתיח בסיר כחמש דקות עד להתרככות קלה ולייבש במסננת
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת עלי סלק מלח פלפל שחור כורכום מרק עוף 4 ביצים
אופן ההכנה
לרתיח את העלים לחמש דקות לייבש דרך מסננת ולהעביר לקערה לפתוח על העלים 4 ביצים להוסיף את התבלינים ולכתוש בעזרת מזלג עד לתערובת סמיכה לטגן במחבת מעט עמוקה בשמן בינוני את החביתות אפשר לחלק לכמה מנות עוד לפני ששופכים אותה למחבת לתת לשמן להתחממם היטב בתאבון *להעביר לצלחת עם נייר סופג
מגיש:
מקור: עדות
שתף את המתכון