חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חומוס באלדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חומוס באלדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג גרגירי חומוס הדס
1 כפית סודה לשתיה
1 כף מלח
מעט מלח לימון
4 שיני שום או יותר
½1 כוסות טחינה גולמית
כ- 1 כוס מים שבושל בהם החומוס
אופן ההכנה
1. להשרות למשך הלילה את החומוס בהרבה מי ברז עם אבקת סודה לשתיה.
2. למחרת לשפוך את מי ההשריה, להעביר את החומוס לסיר להוסיף מי ברז בגובה 3 אצבעות מעל גובה החומוס ולבשל ½1 עד ¾1 שעות מרגע הרתיחה.
3. להוריד מהאש ולקרר את החומוס בתוך מי הבישול.
4. כשהחומוס כבר קר, לסנן ולשמור את המים. להעביר את החומוס למעבד מזון ולהוסיף לו את שאר המרכיבים למעט הטחינה. לעבד למחית חלקה ככל האפשר. להוסיף את הטחינה ולעבד עד שתתקבל מחית בהירה שמראה אחיד.
מגיש: simong
מקור:
שתף את המתכון