הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג גרגרי חומוס מושרים במים ללילה תוך החלפת המים כמה פעמים ומבושלים שעה וחצי-שעתיים בסיר לחץ, מסוננים
4-5 שיני שום
1/2 כוס צנוברים (ולגיוון אפשר אגוזי מלך או פקאן)
1/4-1/2 כוס שמן זית מעולה
2 כפיות מחוקות מלח
מיץ סחוט טרי מלימון-שניים
3 כפות טחינה גולמית מאיכות טובה.
אופן ההכנה
מעבדים במעבד מזון את כל החומרים ומוסיפים מעט מים(כמה כפות) לקבלת סמיכות רצויה. מעבדים עד לקבלת עיסה טחונה ומשחתית (לא לפחד לעבד הרבה אלא אם כן אוהבים חומוס עם גושי גרגרים)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון